un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cidru de mere

15 Feb 2009  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Cidru de mereAm fost ieri în IKEA. Având în vedere câtă lume mânca în IKEA şi cât se cumpără de la raionul lor de Delicatese, rămân la ideea că în România ar putea închide showroom-ul de mobilă şi să facă profit doar din vânzarea de mâncare. Eu de exemplu am fost până acolo ca să cumpăr două tigăi de teflon şi am plecat şi cu sticla gigantică din imagine, care conţine 1,5 litri de cidru de mere, plus câteva cutii de cidru de pere. Numai mobilă… Alţii cumpărau dulceaţă şi biscuiţi şi peşte de parcă ar fi fost în Carrefour, nu în IKEA.

Iar la întoarcere am dat de ditamai aglomeraţia pe DN1. Nu înţeleg de unde vin atâtea maşini sâmbătă, în mijlocul zilei. Dacă era duminică mai găseam motiv, că poate se întoarce lumea de la munte. Dar sâmbătă la ora 16? Şi tot încerc să analizez dacă e mai eficientă scurtătura aia prin breteaua de la Selgross decât aşteptatul pe DN1.

Aglomeratie pe DN1

    12 comentarii

  1. foarte misto poza

      (Citează)

  2. Eh, n-a fost cine stie ce. Am pus sticla pe masa si am utilizat telefonul :P

    Dificultatea a fost ca focalizarea dureaza ceva si a trebuit sa merg pe ghicite cam in cat timp ajunge avionul in cadru. Pana la urma a iesit ok din prima, altfel ii puneam sa mai aterizeze o data.

      (Citează)

  3. Cu scurtatura depinde. Daca semaforul e intermitent, e mai rapid pe la Selgros. Daca semaforul merge, clar e mult mai rapid pe DN. Daca te bagi sa o iei pe la selgros si vezi ca e semaforul rosu sa nu faci greseala sa depasesti pe contrasens, ca 99% e politist in capat.

      (Citează)

  4. La capitolul asta prefer Calvados :x Se gaseste in Carrefour.

      (Citează)

  5. ah, cidru de mere…….mi-e pofta.
    @brontozaurel: calvados e alta mancare de peste decat cidrul de mere, la fel cum si cidrul de mere din normandia (tot pe langa cartierul “calvados :) ) e alta chestie decat cel suedez. nu le compari, doar le bei :)

      (Citează)

  6. * Pai de unde veneai tu veneau si ei… Baneasa Shopping…
    * Si vis-a-vis deIKEA, cu sigurantza ar avea succes garantat, doar cu mancare, ca aud in fiecare zi pe cate unii care se duc acolo, doar pentru asa ceva! ;)

      (Citează)

  7. Nu, ca eu am venit pe sub pod din Feeria, dar era coada mare dinspre Ploiesti.

      (Citează)

  8. focalizeaza asa greu htc touch hd-ul?

      (Citează)

  9. A fost Valentine’s day si mai nou se pare ca Bucuresti e un oras romantic Taximetristul care m-a adus sambata de la aeroport mi-a spus ca deja a avut mai multe curse cu ”pupaciosi””.

      (Citează)

  10. asta da cidru!

      (Citează)

  11. Prefer cidrul breton :P Calvados se face prin distilarea cidrului, e o tuica de cidru ca sa zic asa.

      (Citează)

  12. nwradule, man, mi-ai luat vorba din gura (era sa zic cidrul de la gura). Am fost si eu sambata la IKEA si a trebuit sa ies de cateva ori sa revad firma pt. ca aveam senzatia ca sunt la McDonald’s sau ceva asemanator. Mai mult mancau decat cumparau… Efectele crizei se vedeau din plin. Recunosc ca nu am fost vigilent si mi-a scapat chestia cu cidrul la sticla; l-am ochit doar pe ala la cutie. Dar e super misto. Sambata viitoare ma duc sa fac iarasi aglomeratie pe sosea ca sa iau un bax…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus