un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Semafoarele scoase din priza

26 Jan 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am observat că de vreun an încoace semafoarele cam au obiceiul să pice de câte ori plouă mai serios. O grămadă de intersecţii, din păcate inclusiv unele mari, trec pe galben intermitent sau nu funcţionează deloc semnalizarea în ele după vreo oră de ploaie mai puternică. Mi se pare doar mie sau a mai făcut şi altcineva această paralelă?

    3 comentarii

  1. Cred ca mai bine suna asa articolul tau:

    “Ba Sorine da-o-n gatu masii. La 8 luni de la taierea-ti imprejur, sincer, nu ne asteptam la prea multe. Nu cred ca cineva se astepta sa incepi lucrul la vreo linie noua de metrou, la autostrada OZN pe care vrei s-o faci, sau macar sa termini “the Golden Basesc bridge”.
    Nu ne facem iluzii ca o sa scapam de aglomeratie ca deh, atat timp cat o sa fim peste 8500 de indieni pe kilometrul patrat o sa ne tot respiram reciproc basinile fie ca suntem la volan sau in tramvai.
    Nici de curatenie nu zic nimic ca doar e aici RRomania nu Germania si toata populatia Chinei daca ar sta sa mature Bucicurestiul tot nu ar compensa nesimtirea/nepasarea.
    De caini ce sa mai zic. Mie chiar imi plac, au invatat sa nu faca scandal, sa traverseze la trecere si pe culoarea verde (spre deosebire de unii bipezi care chiar daca numara peste 50 de primaveri, tot se arunca cu nepotul din dotare prin fata masinilor si tramvaielor de parca nu ar fi invatat nimic in toti anii aia). Sincer s-ar pierde farmecul orasului fara animale, eu unul ma consider norocos ca pot sa fac slalom printre cacatii de pe trotuare, asa sunt mai atent, mai alert, gata de noi provocari.
    Hoti, parasute, noroc cu uniunea asta ca si-au luat lumea in cap, inima in dinti si au purces spre alte meleaguri. Desigur si Politia a avut un aport major in scaderea criminalitatii. In special Politia comunitara. Mie imi creste inima cand ii vad cum vegheaza zilnic din masini la propasirea spiritului civic cetatenesc. Daca s-ar da jos din masini si si-ar face datoria (apropo ei cam cu ce se ocupa, asa ca chestie sa stim si noi) am pierde oportunitatea de a face sex cu mortii si mamele celorlati concetateni si nu ne-am mai putea bucura de gale K1 pe bulevardele nimicului Paris. Despre Politia rutiera numai de bine. Ca de rau am tot zice dar nu prea ii vedem ca putem sa ne facem o parere pertinenta. Primim in schimb vederi cu dedicatie de la ei, cam scumpe dar macar se gandesc la noi.
    Gropi? Hehehe, ai scapat de grija asta. Daca pe Lis si Basescu i-am fi ars pe rug pentru cate-o gropita, acum poti sa pui cratere de meteoriti in drum si nimeni nu mai zice nimic, ba chiar le place, le mai unge amortizoarele. Noi oricum avem aproape toti Q7 si chiar si aia care nu au, merg asa incet pe sosele ca nu le mai pasa. Cine se mai poate mandri ca participa la Safari urban in fiecare zi? Nimeni! Inca o super idee de turism in Bucuresti….
    Dar sa revenim la becalele noastre. Ba Sorine da-o ma-n aia lu’ bunica-sa. Ba iti jur, de cate ori face pipi vreo pasarica intr-o intersectie, nu mai merg becurile alea, stii tu, alea de le place tuturor sa vada cat de multe masini pot trece cand e lumina galbena aprinsa. Sa nu crezi acum ca o sa cerem si noi becuri d’alea cu cifre de vezi cat mai ai pana poti sa claxonezi pe ala din fata ca nu a plecat de la semafor ca la Formula 1. Nuuu, noua ce place suspansul, si oricum sunt scumpe alea si probabil prea complicate. Dar totusi, cum pot niste becuri (cam 28 intr-o intersectie tipica) sa nu mearga. Adica, pana mea, astia se joaca nu masinute teleghidate pe alta planeta. In curand o sa puna si acolo semafoare din astea sa nu se loveasca ciumegii (cica e RCA-ul o avere acolo). Eu vreau sa-ti propun ceva. Uite, am o instalatie de pom, de fapt e a lu’ maica-mea, de prin ’85. Sa mor, merge si acum perfect. Si e cam ca alea de la ai tu prin intersectii. Adica ba se aprind unele becuri, ba altele. Daca vrei cred ca gasesc in angro la Europa si din alea cu melodii, ca am vazut pe la strainezia ca au din alea cu melodii, cica ar fi pentru aia care nu diclesc prea bine. Deci acuma serios, vrei ? Ca pana la Craciun mai e si nu-mi trebuie.
    Hai ca te las ca ma intind la vorba si poate ai treaba. Iti urez succesuri si de alea ce se mai ureaza ca sa-ti mearga treaba bine. Ca na, in tine si-au pus toti baza anu’ trecut. Nu-i fa puna acid.
    Pa.

      (Citează)

  2. Genial. Stiu ca nu e de ras dar am ras cu lacrimi.

      (Citează)

  3. Eh, n-as spune chiar ca cea mai mare problema sunt semafoarele. In fond nu ploua atat de des si chiar daca mai pica, nu ala e baiul mare. Eu as prefera sa rezolve intai celelalte probleme stringente expuse de tine.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus