un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Wall-E din mancare

10 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Aranjamentul acesta chiar mi se pare tare. De pe Flickr via Gizmodo.

Asta că tot căutam, împreună cu un coleg, jucării cu Wall-E prin Cora zilele trecute. Şi am cotrobăit prin tot raionul de jucării fără să găsim nimic, ba ne mai şi înjuram pe acolo şi vorbeam urât, spre mirarea copilaşilor prezenţi şi sub privirile enervate ale mamelor. Într-un final am găsit nişte figurile mici rău şi cam prost făcute, la un preţ mult mai mare decât meritau, şi nişte ochelari care te făceau să arăţi ca Wall-E, dar nimic de calitate. În străinătate am înţeles că sunt de toate mărimile, inclusiv roboţei reali.

  1 comentariu

 1. TARE FILMUL

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus