un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La cel mai mare tort

28 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Despre tort nu prea pot spune multe. Nu l-am văzut deloc şi nici n-am mai stat la coadă pentru o felie din el, deoarece era frig şi lume multă, de vreo 3-4 ori mai multă decât ieri când s-a împărţit cel mai mare cârnat din lume. A vorbit iarăşi Oprescu, s-a omologat recordul de 281 kg de tort cu fructe şi frişcă, apoi au cântat Ana Maria Ferentz şi Andreea Bălan.

În Piaţa Constituţiei parcă era mai degrabă parada DSLR-urilor. Aveau unii nişte obiective cât mâna mea, cred că împreună cu aparatul de care erau ataşate valorau mai mult decât tot tortul pe care îl fotografiau. Ba un tip mai monta şi filtru de polarizare ca să fotografieze nişte oameni aflați la 2 metri de el. Uneori mi se pare că se exagerează.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus