un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum a fost anul 2008 pentru mine

31 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Mai rău decât mă aşteptam. A început bine, dar se termină în rău din diverse motive relativ minore dar care se adună ca într-un bulgăre mare şi rece de zăpadă. Acum la sfârşit, când trag linie, cele mai mari realizări au fost cele două călătorii prin străinătate, în vara în Anglia şi Scoţia şi în februarie cea din Slovenia. 2008 va fi mereu legat în mintea mea de Londra şi de Edinburgh şi de călătoria pe timp de noapte cu vaporul de la Kingston la Rotterdam. Îmi doresc cât mai multe astfel de zile în 2009 şi în toţi anii ce vor urma.

În rest însă… aş mai avea de notat tot felul de chestii micuţe, dar parcă nu sunt cine ştie ce. Am avut mai mulţi bani şi asta s-a cunoscut atunci când mi-am luat un televizor gigantic, un laptop, un aparat foto sau diverse alte lucruri. Am ieşit mai mult şi m-am distrat mai bine. Dar parcă nu e nimic de care să-mi aduc aminte şi peste 10 ani.

În plan profesional, prin aprilie m-am mutat la alt departament şi cică am şi avansat în post. Din păcate,  mi-a adus în plus şi foarte mult stres şi nervi şi oboseală şi multe probleme de rezolvat şi prea puţine mijloace disponibile pentru asta (după cum mă vaicaream aici). Iar de când e criza asta lucrurile merg mai rău şi acum la sfârşit de an descoper că îl închei cu mai puţine decât l-am început, decât speram că vor fi atunci când scriam un post asemănător la sfârşitul lui 2007. Noroc că am colegi de treabă şi ne distrăm împreună, altfel înnebuneam de mult.

La anul sper să-mi cumpăr o maşină care să-mi permită să fac câteva drumuri prin ţară şi prin jurul ei. Sper să vizitez alte ţări noi sau măcar să revăd câteva din oraşele care mi-au plăcut foarte mult în ţările prin care am fost deja. Mă gândeam la Croaţia şi Muntenegru sau poate ceva în zona Elveţiei.Aş vrea să revăd din nou şi oceanul, sau să mă plimb prin Paris, Veneţia sau Monte-Carlo. Bani şi timp să fie, că destinaţii găsesc o grămadă. Pentru prima oară îmi doresc şi să fiu sănătos la anul. Până acum nu se punea problema, dar de la o vreme parcă nu se mai mişca rotiţele aşa bine şi se cam înţepenesc mecanismele interne… sper să nu ajung la service.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus