un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Premiile nwradu 2008

30 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

O listă cu cele mai bune lucruri din 2008, pe diverse domenii de interes:

  • Cel mai bun film: Wall-E. Mi s-a părut o realizare de excepţie, este uimitor cum animatorii i-au dat viaţa lui Wall-E şi l-au făcut atât de simpatic. Intră pe lista acelor filme pe care le voi revedea cu mare plăcere de oricâte ori s-ar retransmite. 2008 mi s-a părut cam slăbuţ la capitolul filme: titluri celebre au fost Dark Knight, Iron Man, Hancock, Mumia 3, Hellboy 2, dar când tragi linie după ce le-ai văzut parcă nu au fost excepţionale. Îmi aduc aminte cu plăcere de anul trecut şi filme precum No Country for Old Men, Atonement sau Juno.
  • Cea mai bună comedie: Get Smart (locul 2: Don’t Mess With Zohan).
  • Cel mai bun film de acţiune: Quantum of Solace. A avut de toate în el, mai puţin clişee şi momente plictisitoare. Pe locul doi ar fi Body of Lies, pe care l-am văzut zilele trecute şi este foarte bine făcut.
  • Cel mai dezamăgitor film cu pretenţii: Bangkok Dangerous. O mare plictiseală de la un capăt la celălalt, chiar dacă Nicholas Cage e în rolul principal.
  • Premiul “nu-mi vine să cred că mă uit la prostia asta de film”: Jumper.
  • Cea mai marfă actriţă: Anne Hathaway. Şi când te gândeşti că e mai bătrână decât mine cu doar 4 luni… e clar că ne potrivim.
  • Cel mai bun serial: Terminator Sarah Connor Chronicles. Mi s-a părut foarte bine făcut şi gândit, fără bălăreli şi scene inutile; am descoperit cu surprindere că din toate serialele ce apar săptămânal, pe acesta îl aşteptam cu cel mai mare interes. Îl urmează Supernatural, care e mai interesant pe zi ce trece, şi Lost cu un sezon 4 foarte bun.
  • Cel mai dezamăgitor serial: Heroes sezonul 3. Prea multe personaje inutile, acţiune prea sucită şi plictisitoare, răsturnări ilogice de situaţii şi un haos de mă face să cred că nici producătorii nu ştiau ce vor să se întâmple în continuare.
  • Serialul a cărui anulare o regret cel mai mult: New Amsterdam. Era interesant şi îmi plăceau personajele.
  • Serialul cel mai aşteptat să revină: Battlestar Galactica, vreau să văd cum se termină (locul 2: Lost sezonul următor).
  • Gadgetul pe care mi-l doresc cel mai mult: un HTC Touch HD.
  • Artistul anului: Rihanna.
  • Melodia care mi-a plăcut cel mai mult în 2008: Disturbia (sunt un pic subiectiv, pt că melodiile bune recente le cam scot din minte pe cele un pic mai vechi).
  • Cel mai bun moment din sport: Usain Bolt câştigând cursa de 100 metri sprint, la Olimpiadă.
  • Cel mai dezamăgitor moment din sport: performanța (de fapt lipsa ei) României la Campionatul European de Fotbal.

Altele nu-mi vin în minte acum pe moment.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus