un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plasma de 150 de inci

1 Oct 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Gizmodo are un articol interesant despre un televizor cu plasmă Panasonic ce are o diagonală de 150 de inci, adică 3,81 metri. Pentru cei interesaţi de tehnologie, sunt pe acolo diverse detalii interesante despre cum se fabrică acest televizor (dimensiunea este limitată doar de capacitatea de a fabrica panel-uri aşa mari), cum are rezoluţia de patru ori cea a Full HD-ului şi cum consumă în medie 3000 W şi maxim 7000 W. Practic nu o poţi băga în priză într-o casă normală de la noi, nu ar avea suficient curent. Tot articolul aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus