un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pastrarea numarului la schimbarea retelei

18 Oct 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Din 21 octombrie intra în vigoare o idee mai veche a ANRCTI prin care lumea îşi poate păstra numărul de telefon mobil la schimbare furnizorul de telefonie. Acum se poate trece de la o reţea la alta fără întreg balamucul unui număr nou şi a nevoii de a anunţa pe toată lumea că s-a schimbat telefonul. De pe Hotnews.

  1 comentariu

 1. chestia asta au tot cerut`o cei de la cosmote inca de cand s-au transformat din cosmorom si cred ca pana la urma chiar o sa-i ajute mult.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus