un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tehnologia in diverse forme

11 Sep 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Mă uitam pe o schemă făcută de Nike despre pantofii viitorului. Deja ei oferă integrare cu noile iPod-uri Touch, care comunică printr-un protocol asemănător cu Bluetooth-ul cu pantofii şi îţi arată cât ai mers, în ce ritm, etc. Noul patent vorbeşte despre senzori în talpă ce îţi pot spune forţa cu care calci, cât de repede mergi, cât de bine, integrează şi GPS. Ne vor monitoriza şi pantofii în curând. Interesantă direcţia în care duce Nike dezvoltarea echipamentelor sport. AppleInsider via Engadget.

Într-o ştire de pe CNN, Philips, lider pe piaţa becurilor şi implicat şi în alte electronice şi electrocasnice, se lansează acum şi în producţia de jucării sexuale, estimând o piaţă destul de mare pentru aşa ceva. Probabil vor apărea oferte speciale de forma “cumpăra acest televizor Philips şi primeşti gratuit un vibrator”.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus