un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Radio ZU

11 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Cine o fi gândit numele de ZU pentru noul post de radio al trustului Intact? Va emite pe frecvenţa vechiului News FM, care a avut atât de mult succes încât s-a închis şi va mai emite doar online acum, iar în ţară va înlocui Romantic FM, care va mai emite prin eter doar în Bucureşti. ZU va transmite un matinal cu Morar şi Buzdugan, o emisiune cu Mircea Badea, iar muzica va fi în principal cântată live, în studio, de diverse formaţii româneşti. Eu unul sunt de părere că muzica trebuie ascultată aşa cum a fost înregistrată atunci când artistul era în formă maximă şi a cântat cât a putut de bine într-un studio de înregistrări, nu live la radio. Rămân la celelalte posturi. Detalii pe Hotnews.

    4 comentarii

  1. siteul ala e de tot cacatul oricum

      (Citează)

  2. cornelia hansa

    02/10/2008 la 9:33 AM

    Bafta zuzutilor sidati drumul odata la http://www.radiozu

      (Citează)

  3. cornelia hansa

    02/10/2008 la 9:38 AM

    Ati auzzzzzzut de mama grahilor? Mai amanati musetelul PPPPPPPPPPA

      (Citează)

  4. Radiozu RADIO ZU http://www.zuradio.blogspot.com live cam tot ce se intampla privit din alta perspectiva.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus