un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

City Challenge

21 Aug 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Bun ales numele de Bucharest City Challenge. Nu e doar o cursă de maşini, ci şi o încercare pentru nervii bucureştenilor. Tare mi-e teamă că va fi un mare eşec şi anul acesta. Anul trecut, după ce vânzările de bilete au mers rău şi nu s-a înghesuit nimeni să vadă maşinile dând ture Palatului Parlamentului, au pus intrarea liberă în ultima zi şi tot nu s-au prezentat prea mulţi oameni. Anul acesta Pro TV pare că a prins aripi şi face publicitate mare evenimentului, organizatorii se aşteptau la 120.000 de bilete vândute (câte s-or fi dat?), şi chiar nu văd cine ar putea rezista să nu-i vadă pe piloţi celebrii precum Cabral sau Roxana Ciuhulescu pe pistă în puternicele Dacii Logan.

Totuşi, cursa are şi neajunsuri. De cum s-a blocat circulaţia pe la Unirii s-a triplat traficul pe la mine prin Tineretului. Să mai mergi prin centru acum e o problemă mare. Să traversezi oraşul îţi ia ore. Totul pentru ca nişte Maserati să se învârtă în pătrat vreo 3 ore, iar dacă nu se duce multă lume să le vadă şi nu e un adevărat spectacol simţit de toţi bucureştenii rămâne doar frustrarea generată în plus. Ba mai mult, unii fac o petiţie online pentru a anula evenimentul de anul viitor, organizatorii sunt daţi în judecată pentru că ar fi ilegală cursă, alţii cârcotesc şi zic că un aşa eveniment nu ar trebui organizat în centrul unui oraş şi aşa paralizat de trafic chiar şi când toate bulevardele sunt deschise. Eu zic că evenimentul se va anula singur dacă lumea nu răspunde chemării şi nu se vând bilete suficiente. Nu va mai organiza nimeni nimic dacă se va ieşi în pierdere mare. Şi cred că aşa va fi, orice s-ar declară după.

    1 comentariu

  1. duca-se pe rahat cu raliu’ lor, ca sa ajungi din cotroceni in dristor ori stai ca vita la unirii o ora, ori te duci prin tineretului si faci la fel, ori tre sa mergi pe stefan cel mare care nu e roz nici ala.

    metrou ftw

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus