un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bulangeli cu inghetata

22 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Aveam pofta de o îngheţată dar pofta de bani a producătorilor este mai mare. Vând îngheţată bună numai la caserole mari şi prea scumpe pentru atunci când vrei doar un pic, de poftă. Mă duc la magazin, aveau îngheţată Nirvana. Bună, dar scumpă. Văd că au acum şi de cireşe. Caut o caserolă micuţă (7 lei) dar nu aveau de cireşe. La întrebarea mea, vânzătoarea îmi spune că nu se găseşte de cireşe decât la ditamai găleată. Să creadă ei că dau 30 de lei fără să încerc mai întâi cu o cantitate mai mică. Dau să iau Aloma. La cantitatea mai mică nu au decât din alea simple: vanilie, ciocolată, chestiile obişnuite. Dacă vrei fructe de pădure, stracia-spanac şi din astea cu denumiri ce par mai bune, nu se găsesc decât la caserolă mare şi dublă ca preţ. Nimeni nu pare să înţeleagă că vreau doar 2 linguri de îngheţată, dar totuşi am pretenţia să găsesc la cantităţi mici chiar felul de care îmi place mie.

    8 comentarii

  1. da franz sunt niste preturi astronomice la pizza. de 30 de roni iau pizza bere si cola si ma saur:)) totusi nu substituie placerea rece si poate in repriza de la inghetata

      (Citează)

  2. inghetata la naiba. apropo nu merge sa editam posturile

      (Citează)

  3. Da, o sa caut sa instalez pluginul ala ce permite editarea comentariilor. Nu stiu exact cum se numeste, dar ma ocup in weekend.

    Ai dreptate, de banii aia beau si mananc si ma simt mult mai bine decat cu o galeata de inghetata.

      (Citează)

  4. poi da, bagati pizza, bere si cola in voi, si mai vreti sa’i certati pe copii care halesc si ei mai binishor :))

      (Citează)

  5. doar ne dezmatam cu niste calcule:)) grava oricum problema cu mecul care a cam inceput sa se mute din occident si pe la noi

      (Citează)

  6. Sortimentele de Nirvana cu ciocolata sunt taaare bune (papilele mele gustative nu prea tolereaza sortimente de inghetata care nu sunt cioco, rom sau lamaie).

    Dintre inghetatele care se gasesc in versiuni mai mici, mie imi place Bambino de la Top Gel, cea de ciocolata cu aroma de rom. Am eu o slabiciune pentru ciocolata in combinatie cu rom, Calvados, amaretto, Cointreau & altele asemanatoare. saptamana asta am descoperit inghetata Majestic de Malaga de la Amicii – de rom cu stafide si topping de ciocolata. + ca e chiar ieftina, eu am luat-o cu 6 lei si ceva din cora.

      (Citează)

  7. Caz concret: exista 5 feluri de Nirvana, cu praline, cu ciocolata, cu cirese, cu capsuni si inca unul care imi scapa acum, la galeata (30 de lei). Dar la caserola Nirvana din aia mica (7 lei) nu gasesti decat primele doua. Nu pot sa mananc o caserola mare de 30 de lei, si chiar daca as putea, as prefera de aceiasi bani sa iau mai multe sortimente la caserola mica.

      (Citează)

  8. mie imi place inghetata de la nestea…si nu e nici scumpa. ar trebui sa o incerci si tu :D

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus