un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ramas in groapa

16 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii


Duba din imagine rămăsese înfiptă într-o groapă nu foarte mare, dar cam plină cu noroi. A încercat cineva să o lege de spate şi să o tragă afară, dar s-a rupt coarda. Aşa că acolo au rămas. În semn de solidaritate, le-am făcut o poză şi am plecat mai departe.

  7 comentarii

 1. Vizavi de Nord City Tower si Porsche Bucuresti Nord? Cred ca suntem vecini :P

    (Citează)

 2. Acolo era, da. Eu eram doar in vizita prin zona, am oprit sa mananc la Porsche :P

    (Citează)

 3. Manci la Porche? :) Sa nu-mi spui acuma ca masinile le cumperi de la KFC :)

  Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc imaginea de oras european… (as fi zis capitala, da’ situatia e aceeasi in toate orasele din tara)

    (Citează)

 4. cu siguranta nu a mai ajuns in maxim 24h :))

    (Citează)

 5. expres a intrat in groapa:))

    (Citează)

 6. Sabotor, nu e oras acolo, e chiar in camp la mama naibii, aproape de centura. In afara de Porsche si de Nord City Tower (care nu stiu de ce nu se cheama North City daca tot s-a mers pe engleza) sunt lanuri de grau cat vezi cu ochii :P

  Porsche, ca si IKEA, are mai multi vizitatori in restaurantul din incinta. Desi am inteles ca de a doua zi dupa ce am fost eu, nu mai permit celor ce nu lucreaza acolo sa manance la bufetul lor… cine stie ce-am facut :D

    (Citează)

 7. Le-ai facut reclama pe blog, si se asteptau la o avalansa de clienti :)). In orice caz, macar langa reprezentanta Porsche strazile trebuie sa fie calumea…..

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus