un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nestea si Leffe

15 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

12 comentarii

Nestea de ceai roşu cu pere. L-am găsit prin Carrefour. Zici că e apă chioară cu 1 ppm aromă de pere. Probabil chiar e. Tot cel de piersici rămâne cel mai bun. Era şi unul aproape incolor. La cât gust avea acesta de pere, cred că cel incolor e chiar apă potabilă.

Am băut azi o bere Leffe. Nu mai băusem până acum. Am nimerit eu o sticlă alterată sau chiar berea asta are gust de medicament şi cabinet stomatologic? Pentru că aşa mi se părea. N-am rezistat până la capăt, noroc că aveam backup altceva. Mă uit pe etichetă, scrie “adevărata bere mânăstirească”. La mănăstiri se făcea bere?

    12 comentarii

  1. manastiri s-a inventat berea

      (Citează)

  2. cea mai buna bere din belgia este cea din manastiri. chiar si azi.
    la noi doar se bea :)

      (Citează)

  3. “la noi in manastiri doar se bea, nu se produce nimic”

      (Citează)

  4. Cea mai buna bere din lume se face la manastiri : http://en.wikipedia.org/wiki/Trappist_beer
    Leffe e chiar foarte buna, nu stiu ce ai nimerit tu acolo, mie mi se pare ca e una din cele mai bune beri gasibile in Romania, asa in magazine mari.

      (Citează)

  5. Eu am baut Leffe in Belgia si mi-a placut foarte mult. Si nu sunt un fan al berilor “grele” (gen strong sau black) ci doar al berilor in general :)
    Poate era veche cea pe care ai baut-o tu. Sau poate cea la draft de care am gustat eu este “the real mcCoy”.

      (Citează)

  6. eu n`am avut ocazie sa gust, dar mai stiu pe 2-3 care sustin ca leffe bruna e naspa.
    raman la carlsberg,heineken si corona.

      (Citează)

  7. am mai vazut in carrefour o bere facuta la manastire… erau vre-o 3 sortimente dar era prea scumpa 9 lei sticla de 330ml

      (Citează)

  8. stefan tuchila

    16/04/2008 la 9:57 AM

    alea de supermarket sunt bune dar pentru experienta adevarata trebuie mers intr-o berarie belgiana cu meniu de 300 de beri :)
    pentru o experienta si mai adevarata trebuie apoi sa reusiti sa iesiti pe picioarele personale, fara alte puncte de suport.

      (Citează)

  9. de fapt pentru ‘cea mai adevarata’ experienta trebuie sa mergi la germani sa bei bere amara, care vine ori in culoarea rosie ori in verde. e atat de amara, incat se bea cu un shot de sirop de fructe.

      (Citează)

  10. hey, Guinness careva?

      (Citează)

  11. Din cand in cand mai beau eu cate un Guinness, cand imi vine pofta, dar nu mi se pare ceva ce as putea bea foarte des.

    Mie mi se pare foarte buna Ursus, o bere care ar putea avea foarte mare succes in strainatate (si chiar are in unele tari), iar la straine beau des Pilsner Urquell, care e din Cehia si din cate stiu una din cele mai vechi beri blonde din lume.

      (Citează)

  12. Leffe de belgia e chiar buna. Nu stiu cum e prin Romanica. Pe de alta parte, pe aici prin Belgia, gasesti beri mult mai bune si cu diferite concentratii de alcool: de la 2.5 grade pana la 14. Cine vine la o bere?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus