un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Piata Universitatii prinde forma

1 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Spaţiul verde de lângă Spitalul Coltea de la Piaţa Universităţii începe să prindă formă, după ce până recent era îngrădit de panouri mari şi nu puteai vedea ce se întâmplă în spatele lor. După ce mai pun nişte iarbă şi flori şi poate şi nişte bănci, o să fie tocmai bun pt invazia trupelor de emo şi alţi ciudaţi ce deja nu mai au loc unii de alţii pe partea cu Teatrul Naţional.

Aveam eu un profesor de engleză în Lazăr, Gălăşeanu parcă îl chema, şmecher om. Şi la plecarea în excursie zicea “În Gara de Nord toţi oamenii se întâlnesc la Informaţii. Toţi numai acolo ştiu. Noi suntem mai şmecheri, ne vom întâlni lângă Bagaje”. La Universitate, oamenii şmecheri se întâlnesc la fântână de lângă Arhitectura.


    4 comentarii

  1. foarte adevarata aia cu informatiile. e buna ideea cu bagajele, numai ca eu, cel putin, habar n-am unde sunt :P

    tot din seria asta: in fata la mac la unirea (eu imi stabilesc intalniri la kfc, unde nu e nimeni)

      (Citează)

  2. Atunci stabileste in Gara de Nord intalnirea la McDonald’s. Sau pe peronul 9 si 3/4, ca in Harry Potter :P

    Eu la unirii stabileam vizavi de McDonald’s, la coltul parcului.

      (Citează)

  3. n`ar putea fi asa tot timpu?asa greu poate fi?

      (Citează)

  4. si sa nu uitam de “la coada calului”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus