un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Intre vorbe si fapte

2 Apr 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

D-le Putin, veniţi să fiţi partenerul nostru, pentru că ameninţările nu mai sunt aceleaşi“, a declarat Băsescu la TVR. A vorbit despre o apropiere a Rusiei de NATO, deoarece acum există un duşman comun, terorismul.

Dacă astfel sta situaţia, atunci de ce insistă şi pentru scutul anti-rachetă? În mod sigur nu teroriştii sunt cei care au rachete balistice intercontinentale şi nu împotriva lor ne trebuie un scut.

  2 comentarii

 1. stefan tuchila

  02/04/2008 la 10:51 AM

  citeam acum cativa ani cat de usor este sa cumperi in rusia (o romania mai mare) focoase nucleare. iei la reducere si niste rachete si voila! :)
  in fine, exagerez, dar cred ca lor le e mai frica de iran, coreea de nord si de ce nu, china.

    (Citează)

 2. Un focos nu e asa mare, e cam cat o geanta. O racheta insa e ditamai monstrul, are nevoie de platforme de lansare, de silozuri ingropate, de combustibil, de ghidare, de tot tacamul. Doar Rusia are din astea, cateva mii.

  Iran-ul si daca ar avea astfel de rachete, le-ar lansa spre Israel sau in alta parte unde ar face mai multe pagube. Chinezii sau coreenii cred ca ar ataca direct SUA prin Pacific, nu ar trage in noi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus