un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Patrick Swayze pe moarte?

5 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Tabloidul american National Enquirer, care uneori se şi înşeală când dă ştiri bombă, anunţă că Patrick Swayze, actorul din Ghost, printre alte filme, ar mai avea doar 5 săptămâni de trăit din cauză că suferă de cancer pancreatic iar tratamentele făcute în secret nu au nici un efect. Am găsit pe la Perez Hilton ştirea iniţială, apoi după un timp şi un update ce pare să o infirme, dar încă se aşteaptă o declaraţie oficială. Filmele ca filmele, dar mie mi-a plăcut mereu melodia “She’s like the wind” cantate de el.

Tot despre cancer pancreatic e vorba şi în acest articol de pe CNN, despre cum Steve Jobs, CEO Apple, a suferit ce această formă a bolii şi s-a operat în mare secret.

  1 comentariu

 1. Nu e pe moarte.
  Uite aici pozitia oficiala.
  http://www.121.ro/cinemateca/stiri.php?id=1328

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus