un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Bunica mea isi continua aventurile

5 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Acum 2 săptămâni scriam despre bunica mea, care la 83 de ani (cred) răcise probabil la biserică dar nu putea accepta că acolo s-a îmbolnăvit, dând vina pe alte cauze. I-a mai trecut boala, e aproape vindecată.

Cum vi s-a părut azi în Bucureşti? Parcă un mic mai frig decât ieri, nu? Parcă n-au mai fost 15 grade şi soarele de ieri. Mai degrabă vreo 5 grade, frig, vânt şi nori negri, nu? Ei bine tocmai astăzi bunică-mea s-a decis să iasă din casă şi să meargă până la piaţa din cartier, unde a cumpărat sare şi griş. De ce n-a mai putut sta fără sare încă vreo două zile, nu se ştie. Mai ales că având probleme cu tensiunea, nu mănâncă nimic sărat, nici nu ştiu de ce şi-a cumpărat aşa ceva. În plus, ar fi putut să sune pe unul din cele 11 numere de telefon pe care le avem în casă aici (chiar sunt 11 numere pe 13 telefoane în total), şi să zică “bă în pm de descendenţi… tot staţi cu fundul în maşină toată ziua, iar tu ăla mic şi gras ca un porc mai mergi şi mereu în Cora, luaţi-mi şi mie nişte sare şi griş şi aduceţi-mi, că doar stau pe aceeaşi stradă cu voi“. Dar nu a făcut-o pentru că a fost o zi minunată pentru o plimbare.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus