un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi sondaje la americani

18 Mar 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un articol pe CNN spune despre sondajele făcute în SUA privind votul pentru preşedinte. Dacă înfruntarea finală s-ar da între Obama (democrat) şi McCain (republican) atunci primul ar strânge 47% din voturi iar McCain 46%, restul fiind indecişi sau votând cu Nader. Dacă înfruntarea ar fi însă între Clinton şi McCain, Hillary ar lua 49% din voturi în timp ce McCain ar strânge 47%.

Concluzia pentru mine este una singură: având în vedere că marjă de eroare e de +/- 3%, e posibil ca McCain să fie viitorul preşedinte al SUA, deşi până acum eram convins că republicanii nu mai au nici o şansă în următoarele alegeri, după 8 ani de Bush.

  2 comentarii

 1. How can 47% people be so DUMB?

    (Citează)

 2. Rezultatele se stiu deja. Un barbat NEGRU sau o FEMEIE alba nu pot castiga in fata unui BARBAT ALB, e totusi vorba de americani aici.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus