un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

In rolul principal: Bordura

15 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Mă amuz copios citind despre bordurile ce vor fi instalate aici în cartier la mine şi pe care un glumeţ a vopsit sloganul “Votaţi Videanu”. Situaţia a ajuns mai celebră după ce Piticu a dat pe blog fotografii şi a relatat situaţia. Epopeea a continuat: Inimăroiu, primarul sectorului 4, a declarat că nu ştie despre ce borduri e vorba (nu ştie nimic în general, dar în acest caz pe bună dreptate, e în interesul lui să se disocieze de Videanu, ca să aibă şanse mai mari la alegerile următoare); muncitorii au încercat să şteargă vopseaua de pe borduri dar nu au reuşit, le-au vopsit de tot şi le vor instala aşa. Vai ce tragedie, ce aventuri!

Totul e inutil din mai multe motive. Vopsitul ironic al acestor borduri nu schimbă cu nimic faptul că Videanu a câştigat milioane de euro din această afacere, şi oricum nu mai candidează la un nou mandat. Şi-a luat banii şi se cară acum, are lucruri mai bune de făcut şi ţări de vizitat. Tot oraşul e vopsit cu diverse semne şi logo-uri de “grafferi”, sau cum naiba li se zice, nişte copii care neavând ce face acasă s-au gândit să strice oraşul şi să vopsească prostii pe toate clădirile din centru şi de pe Calea Victoriei, de parcă ar fi ceva foarte cool sau ţi-ar trebui enorm de mult tupeu ca să dai cu un spray pe un perete. Treaba asta cu bordurile doar îi încurajează şi mai mult, în loc să-i înjure lumea şi să le dea un şut în fund (trebuie să recunoaştem că acolo pe unde s-au instalat borduri, arăta mult mai bine trotuarul; cum ar fi acum să înceapă toată lumea să le mâzgălească şi să se strice totul iarăşi, şi să plătim de la buget revopsirea sau înlocuirea lor?).

Noi ne amuzăm aşa pe bloguri, dăm linkul către poze, admirăm mâzgălirea genială, şi atât. Alţii au băgat milioane de euro în conturi şi îi doare undeva de galeriile de poze cu o bordură fotografiată de 10 ori din diverse unghiuri, de parcă ar fi la modelling.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus