un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fotoliul s-a rupt, traiasca fotoliul

7 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Am fost la Feeria şi m-am uitat de fotolii. În Carrefour arătau cam jalnic, la 2 milioane şi un pic. În Mobexpert începeau de la 4 milioane şi continuau până la 20 de milioane. Le-am zis ceva de sex oral şi am plecat. În Bricostore n-aveau. Aşa că am intrat în IKEA.

Am luat un fotoliu tip Allak la 250 ron. Seamănă foarte bine cu cel dinainte, doar că acum cotierele sunt mai curbate. Aveau şi unul cu spătarul mai mic, dar şi de 2,5 ori mai ieftin, însă se chema Moses, şi am zis că nu e frumos să stau pe Moise. Nu de alta, dar mai nou Dumnezeu merge cu maşina şi dacă ştie că ai păcătuit, te calcă sau îţi dărâmă scara de sub tine şi din astea. Nu vrea să mă risc. Aşa că l-am luat pe acesta care seamănă izbitor de mult la nume cu Allah.

L-am aşezat şi de 4 minute stau pe el. Prima impresie e că este mai tare decât cel anterior, dar e mai bine aşa şi probabil în timp se mai lasa. Şi şezutul pare un pic mai mic, sau cel vechi se mulase pe fundul meu şi acum mă acomodez la acesta. Probabil că era şi mai ieftin în alte părţi, dar n-am avut chef să mai stau încă o zi pe cel vechi. Şi dacă tot eram în IKEA, am mâncat şi 10 chifteluţe cu gem şi o prăjitură Almond care mi s-a părut atât de bună încât am luat una întreagă pentru acasă.

Acum fotoliul vechi stă trist în colţul camerei şi plânge cu un ochi, în timp ce cu celălalt se uită cu furie la fotoliul nou şi i se citeşte o dorinţă ucigaşă de răzbunare pe spătarul schimonosit. Dacă ies un pic din cameră, cred că se păruiesc între ele.

  1 comentariu

 1. iti dai seama k pt faza cu Allah o sa capeti :)) si ma indoiesc k de la Allah o iei

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus