un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dacia Sandero lansata, impreuna cu noua sigla

4 Mar 2008  ·

AUTO  ·

2 comentarii

Dacia Sandero va fi produsă la Mioveni şi va fi disponibilă şi în România în timp scurt. Motorizările sunt cam aceleaşi, alte detalii sunt disponibile în acest comunicat lung. Arată foarte bine, zic eu. Abia aştept să fac un drive-test. Galerie şi site pe www.dacia-sandero.com/ro/ (fara /ro/ în link e doar un text cu “coming soon” :|)

Totodată, se vede şi noua siglă Dacia. Personal consider că arată ca un desfăcător de sticle. Poate e special făcută aşa, să poţi deschide rapid berea apa minerală când faci un grătar în pădure.

Foto: Dacia.

  2 comentarii

 1. facator de bere a fost si prima mea replica la vederea siglei. cred ca e in plin asentiment national, romanasul fiind prieten bun cu bautura dupa cum reflecta si ultimele statistici ale politiei rutiere.

    (Citează)

 2. Am mai vazut vreo alte 4-5 bloguri pe care se zicea ca seamana ca un desfacator de bere. Cred ca parerea e unanima.

  Bizar totusi ca toata lumea s-a gandit imediat la bere. Eu cand aud cuvantul “desfacator”, vad in minte o sticla de apa minerala desfacandu-se, din aia Perla Harghitei sau Biborteni, nu bere. E drept ca in ultima vreme am baut Ursus la 0,33 care are dop ce se poate desface cu mana.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus