un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Andreea Mantea la Dimineata cu Razvan si Dani

4 Mar 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Uneori prind dimineaţa câteva minute din emisiunea matinală de la Antena 1, “Dimineaţa cu Răzvan şi Dani”. Ziceam mai demult că mi se pare cam varză. Mi-am mai schimbat părerea, uneori sunt amuzanţi şi merită urmăriţi, dar invitaţii relativ anonimi (de ţi se pare că dau ei bani ca să mai apară la TV, ceea ce s-ar putea sa fie adevărat) şi reţetele pregătite de bucătarul emisiunii îmi aduc aminte de dimineţile cu Mircea Badea si Teo Trandafir, de acum o sută de ani. Cred în continuare că la Naţional TV aveau audienţă pt că se uita lumea la Andreea Spătaru sau cum o cheamă pe blonda aceea, fostă mare vedetă Playboy. La Antena 1 o au pe Andreea Mantea.

Se ţinea un concurs, în care 5 domnişoare relativ marfă concurau pentru a obţine un rol permanent în emisiune. Nu ştiu cine erau celelalte concurente, dar câştigătoarea, Andreea Mantea, drăguţă de altfel, apare pe net cu titlul de “cel mai retuşat manechin”, după ce la SIAB fuseseră filmate cu camera ascunsă alte fotomodele de pe acolo ce bârfeau că “Mantea şi-a aranjat deja titlul de Miss SIAB” şi că are operaţii la sâni, fund şi buze (n-am mai găsit filmul pe nicăieri). A apărut în Playboy, e şi pe ProMotor într-o galeria de poze şi un film în care se freacă de un Audi TT (nu vreţi să auziţi părerea mea despre femeile care se freacă de maşini în pictoriale) şi umblau tot felul de bârfe despre ea plus Wesley Snipes. În aceste condiţii nu pot decât să mă amuze mesajele pe care le trimite lumea dimineaţă prin SMS cu “bravo, Andreea este o fată drăguţă şi cuminte, mă bucur că aţi ales-o pe ea”, de parcă ar fi fost vreo necunoscută peste care a dat norocul.

    2 comentarii

  1. Foarte interesant articolul

      (Citează)

  2. Sincer, nu-mi pasa ca fata are “tuning”. E o prezenta destul de placuta pe ecran fie ca e la emisiunea respectiva sau calare pe o masina. Eu zic ca trebuie sa ne “bucuram” de dotarile pe care le afiseaza. Treaba e sa incante ochiul..

    Nu ar trebui sa crezi toate prostiile pe care le debiteaza can can. Sau poate crezi ca Buruiana e suta la suta naturala.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus