un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cladiri noi in peisaj

9 Mar 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea


Şi iată că se strică şi aspectul uneia din cele mai frumoase zone din Bucureşti, Piaţa Revoluţiei. Între atâtea clădiri frumoase, se înalţă acum una de birouri şi probabil va fi acoperită cu sticlă. Mă întreb dacă este una din cele plănuite de Videanu acum ceva vreme. Oricum, naşpa.

Am găsit în Parcul Kiseleff un monument nou apărut, dedicat soldaţilor americani ce au murit în România în Al Doilea Război Mondial. Mă întreb câţi soldaţi străini au murit pe teritoriul României în acel război, nu prea am văzut statistici despre acest aspect.

Mi-am adus aminte de un alt monument de război văzut în Londra şi care mi s-a părut interesant ca idee. Era dedicat tuturor animalelor care au servit şi murit alături de englezi în toate războaiele în care au participat aceştia. Oare sunt şi alte monumente în lume ce comemorează animalele?

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus