un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Torte de bambus

5 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Eram astăzi în Cora Pantelimon şi tot treceau pe lângă mine diverşi alţi cumpărători având în mână torţe de bambus. Din acelea mari aproape cât un om. Treceau unii cu o torţă, unii cu trei, unii cu câte cinci. Ce se întâmplă, doctore? am vrut să o întreb pe Oana Cuzino, dar nefiind prezentă am cugetat eu la această spinoasă problemă. Ce poţi face cu atâtea torţe? Le pui în faţa blocului în parcare? Te duci la servici cu o torţă aprinsă, şi când te concediază şeful ţi-o stinge şi îţi spune “tribul a decis”? Nu le văd absolut nici un rost.

Aşa că, evident, m-am gândit să cumpăr şi eu. Poate era ofertă. Mă gândeam că dacă ar costa vreo 10 lei, ar fi ok… nu se ştie când ne atacă ruşii sau vine meteoritul şi rămânem fără curent electric. Cine va avea o torţă atunci va fi şmecher (pentru 5 minute, până îi dă în cap primul vecin ca să-i fure torţa). Mă duc la raionul de torţe. Găsesc ditamai cutia, din care lua lumea. 155 de lei costa una. WTF! De ce se înghesuia lumea cu aşa spor?

În alte ştiri din Cora: a scos Kinder un fel de ciocolaţică de dimensiunile unei ţigări mai groase. Am aruncat şi eu una în cărucior, de poftă aşa. Acasă nu am mai găsit-o, probabil a căzut prin grilajul căruciorului şi acum se simte abandonată. Bune produsele astea care sunt prea mici pentru cărucior.

    1 comentariu

  1. Vine Sf. Valentin (Dragobete). Poate vor oamenii sa organizeze o petrecere, o cina romantica. Sau poate le cumpara pt petreceri in aer liber, nunti. Sau le duc la tintirim, la/pe/langa morminte.

    Poate pur si simplu vor sa aiba in casa, ca asa e cool si mai ales ca erau la REDUCERE. Nu conteaza ca au nevoie de ele sau nu, sunt la REDUCERE. Mai bine le cumpara acum, sunt bune la casa omului, nu stii pt ce ti-ar trebui in viitor. (daca se intrerupe curentul, ce faci?) :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus