un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pizza la cornet

7 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Merg în fiecare zi în Cora, aşa că nu e de mirare că îmi dă des subiecte pentru blog. Undeva între restaurantele de acolo este şi unul care oferă pizza la cornet. Costă 5 lei parcă, e ca un cornet de îngheţată, dar cu pizza în el. Pizza… la cornet.

Amuzant este că nu cumpără nimeni. De când e acel spaţiu ocupat, nu am văzut nici măcar o persoană cu un cornet de pizza în mână. Nu ştiu cum rezistă şi de unde au bani de chirie şi salarii, dar de jumătate de an nu cred că au vândut mai mult de 10 cornete. Un mister demn de Scooby-Doo.

    5 comentarii

  1. E un instrument de spalare de bani, clar

      (Citează)

  2. Tanananaaaa

    Am vazut eu. Anul trecut, prin decembrie o asteptam pe mama si stateam fix pe banca din fata minunatiei cu pricina. Am vazut un nene care a cumparat 2. :P

      (Citează)

  3. Cora Pantelimon riiiight? :D

    In apararea Pizzei la cornet iti spun ca Marguerita e fooorte buna.

    Si pentru ca atunci cand mananci la cornet esti obisnuit sa iei cate putin pentru ca e rece (inghetata) – te saturi foarte repede cu pizza aia, which is good.

    Dar de nenii care dau la copca pe lac la gradele astea, ce spui?

      (Citează)

  4. Ce sa zic de aia cu copca… nu i-am vazut (nu trec pe langa lac cand ies din Cora), dar na, fiecare cu plictiseala lui. Am incercat si eu odata sa pescuiesc si dupa 5 minute de stat cu undita in mana, am plecat acasa.

    Totusi, de ce ar manca cineva pizza la cornet?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus