un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Facelift pentru Logan

7 Feb 2008  ·

AUTO  ·

3 comentarii

Hotnews a găsit pe WorldCarFans (căruia nu-i băga link şi îi scrie şi greşit numele) vreo 3 fotografii spion şi una imaginată pe calculator cu noul Logan, pentru că se pare că Dacia pregăteşte un facelift destul de serios. Îmi place cum arată botul maşinii în imaginea făcută pe calculator, dar spatele pare a fi cu haion, ceea ce mi se pare o greşeală imensă, pentru că la maşinile ieftine e greu să-l izolezi bine şi să-l opreşti din a face zgomot. In pozele spion maşina pare la fel de pătrăţoasă ca şi varianta curentă. Trăim, vedem.

    3 comentarii

  1. Imi place mult mai mult ca lădoiul de acuma, sper să iasă in câteva luni pe piaţă.

      (Citează)

  2. wow…omule…cum de ai timp sa scrii zi de zi tot felul de chestii… e interesant blogu tau…rezumi stirile importante. Interesant ca o faci din placere…cum nu e nimeni care sa te plateasca totusi… nu e o pierdere de timp?:)

      (Citează)

  3. Cam jumatate de ora pe zi nu mi se pare timp mult alocat blogului. Si nu ma astept sa ma plateasca nimeni pentru nu o consider o munca, ci un hobby, o distractie. Unii fac goblenuri, eu scriu pe blog. Daca am face in viata doar chestiile pentru care luam bani, sau daca totul ar porni de la dorinta de a face bani, ar fi o existenta cam trista.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus