un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Atonement

24 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Sper ca Atonement să câştige Oscarul de anul acesta (ce va fi decernat la noapte). Merită. Are de toate: o poveste frumoasă şi inedită, personaje bine jucate de Keira Knightley şi James McAvoy, o acţiune plasată înaintea şi în timpul celui de-al doilea război mondial, totul foarte bine regizat. Filmul reuşeşte foarte bine să arate cum câteva mici greşeli şi neînţelegeri din copilărie schimbă în mod tragic destinul unor oameni. În câteva scene sunt prezentate şi haosul din timpul evacuării de la Dunkerque, şi viaţa în spitalele londoneze din perioada războiului. Pe total, un film excelent. Link IMDB.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus