un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Batranetea si logica

24 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Bunica mea e răcită cobză. Am fost pe la ea să văd cum se simte. O întreb cum a reuşit să răcească aşa, de tuşeşte ca un tractor, şi zice că probabil s-a întâmplat când a fost la piaţă, că a tuşit cineva lângă ea pe acolo. Îi zic că mai probabil a luat gripă la biserică, unde merge mereu. E locul perfect. Uşa e mereu închisă, ferestrele nu sunt deschise, e mereu cald şi umezeală în aer, e mereu plin ochi de oameni care stau cu orele acolo, mulţi dintre ei bolnavi. Nu mă crede. Parcă aş fi comis un sacrilegiu prin această idee. Nimic rău nu se poate întâmpla în biserică, în casa lui Dumnezeu. După care aflu că a băut şi suc de la frigider, că deh… îi era poftă şi n-a mai aşteptat să se încălzească. Ai zice că după o viaţă întreagă ştii mai bine ce să faci şi ce nu, dar nu e întotdeauna adevărat. Aşa că stai câte o lună bolnav şi abia te ţii pe picioare. Mă întreb câţi oameni sunt bolnavi sau mor pentru că nu gândesc un pic mai logic.

  1 comentariu

 1. De ce s-or indrepta oare toti batranii spre religie? Descopera oare ei ceva odata cu varsta sau li se face din ce in ce mai frica?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus