un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Poza cu o pisica

24 Feb 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Pisica din imagine stătea la geam, cu lăbuţele pe pervaz, şi se uită de zor în depărtare, că după cineva. Abia când am strigat-o s-a uitat şi la mine ca să-i fac o fotografie. Apoi s-a întors la privitul spre ce o interesa pe ea. Parcă era un om, aşa de expresivă era în gesturi.

  2 comentarii

 1. Părea că vrea să fugă de acasă şi cum tu păreai un complice potrivit s-a lăsat măcar fotografiată :D

    (Citează)

 2. La Multi Ani

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus