un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Michael Clayton

24 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Un thriller interesant, plasat în lumea marilor corporaţii şi a firmelor mari de avocatură din America. Din păcate progresează un pic cam încet, trebuie să fii atent mereu la ce se întâmplă, iar acţiunea e reprezentată prin situaţiile, descoperirile şi evoluţia evenimentelor, nu prin felul în care evenimentele se întâmplă (adică nu e un “film de acţiune”). Link IMDB.

Michael Clayton (George Clooney) lucrează pt o firmă mare de avocatură, fiind omul care rezolvă situaţii delicate. Este chemat să scoată firma din belele după ce avocatul ei principal se satură să-şi reprezinte clienţii principali, o corporaţie uriaşă acuzată că ar fi cauzat cancer unor cetăţeni, are o criză de conştiinţă şi vrea să treacă de partea celor bolnavi. O grămadă de întâmplări pornesc de aici, într-o lume în care banii şi imaginea publică sunt cele mai importante aspecte, în care există asasini profesionişti în slujba firmelor, în care sunt multe interese iar prieteniile şi viaţa oamenilor nu sunt atât de importante precum sumele imense de bani vehiculate. E un fel de Erin Brockovich combinat cu Dosarul Pelican, dar din păcate fără Julia Roberts şi fără scene de acţiune. Deşi descris ca thriller şi interesant din prezentarea scurtă, cei care vor acţiune, pumni, împuşcături şi femei frumoase nu le vor găsi în acest film.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus