un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Terminator The Sarah Connor Chronicles

14 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Acest serial, al cărui episod pilot tocmai a apărut pe trackere, are loc între evenimentele din Terminator 2 şi Terminator 3. Sarah şi John Connor îşi schimbă des locuinţa, au identităţi false, trăiesc în secret şi se ascund de autorităţi şi de eventualii terminatori din viitor. Evident, într-o bună zi un terminator rău îi găseşte şi vrea să-i omoare, dar sunt salvaţi de un terminator bun şi împreună vor încerca să oprească crearea lui Skynet şi viitorul sumbru al omenirii. Primul episod a avut efecte şi lupte destul de spectaculoase pentru un serial, şi dacă o ţine tot aşa, e bine.

Problema e pe la personaje. Linda Hamilton, actriţa ce o juca pe Sarah Connor în filmele pentru cinema era bună pe rolul ei. Avea o faţă chinuită. Nu era sexy, şi nici nu avea de ce să fie, în momentul în care se ştia urmărită de roboţi. Se vedea pe ea îndârjirea de a supravieţui şi de a-şi salva fiul. Sarah Connor din serial, jucată de Lena Headey, este altfel. În primul rând că nu pare de vreo 40 de ani, ci i-ai da 20 şi te-ai aştepta să o vezi într-o comedie cu adolescenţi. Terminatorul bun este tot o femeie, colegă de clasa cu John, jucată de Summer Glau (tipa nebună din Firefly). Nu pare ameninţătoare, ci doar cam handicapată. John Connor nu pare de 15 ani, ci de vreo 20, dar poate mai bine aşa decât să bage copii prin serial.

Aştept să văd mai multe episoade înainte de a îmi forma o părere definitivă. Are potenţial, deşi la cum merg lucrurile în industria serialelor (greve, seriale bune anulate, de alea proaste nici nu mai zic) nu cred că se vor face multe sezoane. Poze cu actorii pe IMDB.

  2 comentarii

 1. Are loc între evenimentele din Terminator 2 şi Terminator 3

  nu este chiar asa, in T3 Sarah Conner moare de cancer in 2005 :) in serial este salvata de un cyborg si sare in timp pana in 2007 e un new evolutionary story line

  Viitorul este inca indecis ;)

  Terminator 3 e un variation de genul what if ^^

    (Citează)

 2. Am vazut si episoadele 2 si 3 si mi-au placut. La un moment dat credeam ca o da iar in clisee din alea cu liceul si popularitatea si neascultatul de parinti, dar n-a fost chiar asa si s-au imbinat misto toate chestiile. Sper sa prinda serialul, desi audienta a scazut mult dupa pilot.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus