un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cadou de la pasari

15 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Posesorul acestui autovehicul probabil că a nimerit cele mai deranjate la burtă păsări din Bucureşti în copacul sub care a parcat, altfel nu văd cum putea să ajungă în asemenea hal maşina. Uitaţi-vă ce e pe portbagaj. Şi modelul era la fel pe toată caroseria.

  1 comentariu

 1. Am vazut si mai rau:)pe o masina care a stat sub un tei o zi intreaga
  Si ami rau e cand nu ai timp sa o duci la spalat si chestia aia, care cica e acida, iti ataca vopseaua (asta m vazut doar la un logan, s-ar putea ca la restul masinilor sa fie mai de calitate vopseaua:) )

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus