un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ogica a castigat iar la loto

14 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Nu premiul mare, deoarece a ghicit doar 4 numere din 6, dar a câta oară câştigă? A patra? Nu m-ar mira că până la urmă să plece şi cu câteva milioane de euro, e clar că are noroc.

  4 comentarii

 1. Cine-i Ogica asta?

    (Citează)

 2. Joaca si tu pe mana lui Ogica daca-i asa norocos, sa vezi ce-o sa mai castigi.

    (Citează)

 3. Nu, ca au jucat aia pe OTV pe mana lui si n-a iesit decat un numar din 16. Omul asta castiga atunci cand joaca doar pt el. Astept sa ia premiul cel mare si apoi sa apar eu si sa zic ca de fapt era biletul meu si mi l-a furat Ogica.

    (Citează)

 4. Din cate stiam eu (sursa directoarea Loteria Romana) Ogica in catastifele Loteriei apare o singura data ca si castigator. Restul vorbe goale si publicitate de doi bani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus