un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Planurile primariei sectorului 4

26 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

9 comentarii

Se vede că se apropie campania electorală pentru primari, deoarece am primit în cutia poştală o broşură de 160 de pagini (format 20 x 10 cm) despre ce a făcut primăria până acum şi ce urmează să facă în continuare. Şi scrie mare pe spate că nu a fost tipărită din bani publici…

Pe scurt, sunt date cele 30 de zone ale sectorului 4 şi lucrările ce urmează să se facă în fiecare zonă, probabil dacă îl alegem pe Inimăroiu în continuare. Zona mea este numărul 20, delimitată de Calea Văcăreşti, bd. Tineretului, str. Viorele şi bd. Gheorghe Şincai. Frate câte se vor face aici! Cred că fiecare stradă şi alee din cartier este trecută la reparaţii capitale. Se vor face parcări înierbate, se vor repara parcările existente (17 la număr cică), se va reamenaja unicul loc de joacă existent (unde stă Piticu acolo), se vor face 9 “amenajări arhitectural-urbanistice” (sună de parcă am locui printre monumente celebre aici, ce vor fi reamenajate, dar cunoscând străzile scrise în lista pot spune că sunt doar blocuri normale) la zonele de odihnă şi recreere. În plus, câinii vor umbla cu covrigi în coadă, berea va curge de la robinet şi vom zburda numai printre orhidee şi păsări exotice, în compania unor femei frumoase. Sunt rugat să păstrez broşura, ca să pot verifica personal evoluţia lucrărilor.

Da, vezi să nu! Nu cred nimic din asta şi sper că cei din acest sector sunt suficient de inteligenţi încât să nu creadă nici ei şi să alegem un primar mai bun. Nu e foarte greu, pt că oricine ar fi mai bun decât Inimăroiu. După cum spuneam, pe actualul primar în cei 4 ani de mandat nu l-am văzut decât de două ori la ştiri, şi mereu în situaţii negative. Nu am văzut nici o schimbare în cartier şi nu am văzut nici o ştire că măcar s-a încercat ceva.

    9 comentarii

  1. ha ha! “fraere” pe banii tai au tiparit brosura aia :D

      (Citează)

  2. Nope. Scrie clar pe spate ca nu a fost tiparita din bani publici. Daca asa scrie, inseamna ca e adevarat.

      (Citează)

  3. Mi se pare evident. De cand spaga face parte din banii publici?

      (Citează)

  4. Probabil ca a fost facuta din banii partidului sau ai primarului. Care apoi vor fi recuperati din banii publici, dar mai pe la anul asa…

      (Citează)

  5. Cum si eu stau in sectorul 4, si pe bune ca daca nu`mi aduceai aminte ca Inimaroiu e inca primar pe la noi, nici nu mai stiam de unde-i cunosc numele. Ca sa nu fim total negativisti.. vezi ca unele din parculete ( cel de vis-a-vis de VIP) si cele din parc au fost reamenajate. Da’ nu de el sau la ordinul lui … asa ca , schimbam primarul!

      (Citează)

  6. pai stii…brosura aia e vrajeala….scrie undeva ca pe trestiana sa schimbat covorul de asfalt(sau ceva d genu)…pe trestiana sunt aceleasi gropi de cativa ani buni…

      (Citează)

  7. anonim.. sad but true

      (Citează)

  8. Nu chiar, pe Trestiana parca s-a lucrat ceva acum 2 ani. Gropile de acum sunt de fapt niste canale pe care astia nu sunt in stare sa le aduca la acelasi nivel cu strada, dar asta se intampla mereu la noi.

    Pe Radulescu Motru sunt niste gropi imense de multa vreme, si in capat la Viorele (care a fost asfaltat si bordurat, dar degeaba) si in alte locuri…

      (Citează)

  9. De cand a inceput Piedone sa-i sufle in ceafa, Inimaroia si Silaghi s-au apucat de gospodarit sectorul.
    Smecheria asta o fac toti pe final de mandat, ca sa lase urmatorului primar, bugetul cheltuit pe anul in curs ;)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus