un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pana azi s-a mers bine

11 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Gata. Până astăzi a ţinut efectul zăpezii. Pe 3 şi 4 ianuarie, precum şi toate săptămâna aceasta, a fost o plăcere să conduci prin oraş. Puţine maşini, iar din cauza zăpezii toţi mergeau încet, respectau întocmai regulile şi semnele.

De azi s-a terminat. Dimineaţa era din nou haosul clasic de pe bulevarde. Intersecţii blocate, trecut pe roşu, băgat pe contrasens, claxoane, viteza unde se poate, aglomeraţie. Şi-au deszăpezit oamenii maşinile şi au prins şi curaj să circule cu ele.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus