un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Marion Jones condamnata la 6 luni de inchisoare

11 Jan 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

O altă ştire de pe CNN. Marion Jones, o atletă de excepţie, cel puţin aşa credeam, a fost condamnată la 6 luni de închisoare şi 2 ani de eliberare condiţionată plus muncă în folosul comunităţii, pentru că a luat steroizi şi a participat şi la fraudă bancară.

Sunt complet de acord cu ce a zis judecătorul, despre cum astfel de atleţi, de multe ori medaliaţi cu aur, sunt un model pentru multă lume şi uneori o pedeapsă dură este singura metodă de a arăta lumii că înşelăciunea este mereu dezaprobată. Îmi aduc aminte de cursele lui Marion Jones şi de medaliile pe care le-a luat. Ea şi parcă Maurice Green au fost în acea perioadă cei care au adus Americii multe medalii de aur şi multă faimă. M-am uitat cu plăcere la acea olimpiadă, din moment ce îmi aduc aminte şi după atâţia ani. Păcat că s-a ajutat de sterozi şi dopaj, dar acum plăteşte pt asta. La noi toată ziua fac ăştia manevre în sporturi, şi astfel de acţiuni sunt doar subiect de glumă pe la ştirile sportive, iar lumea îi admiră pe “ciocoflenderi”. Parcă îmi place mai multe metoda americanilor în astfel de cazuri.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus