un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nici o pocnitoare

31 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

E ultima zi a anului şi încă n-am auzit nici o pocnitoare explodând. Excelent!

  4 comentarii

 1. La fel si la mine. Si mai curios e ca nu a sunat decat un singur grup de colindatori la usa de sarbatorile astea…curioasa treaba :)

    (Citează)

 2. acu cativa ani, uram din suflet pocnitoarele pe care le auzeam de pe strazi, dar imi placeau incredibil de mult cele pe care le aprindeam eu. cred ca toti gandim la fel.

    (Citează)

 3. =))) in iasi au pocnit sute la miezu noptii.Noi aprindeam petarde si artificii langa masina politiei, se uitau la noi. :D

    (Citează)

 4. Si aici de revelion pe la Unirii chiar niste jandarmi aruncau cu petarde si artificii. Si aveau si alte oameni, dar nu s-a luat nimeni de ei.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus