un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jerry’s Pizza

2 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

7 comentarii

Am comandat azi o pizza de la Jerry’s, cu toppingurile alese de mine. Bună, hrănitoare, nu mă plâng (decât de preÅ£, dar asta e). ÃŽnsă îmi place oferta următoare: “la oricare 4 pizza, primeÅŸti gratis o sticlă de 2 litri de suc”. ÃŽn medie 4 pizza costă 920.000 de lei vechi. Dacă dai atât, îţi fac ei cadou o sticlă de 30.000 de lei de suc. Cum să nu profiÅ£i de aÅŸa super-ofertă?

    7 comentarii

  1. trenta.ro, absolut cea mai buna pizza (cu livrare) din Bucuresti. 16.5 lei quatro staggioni ->4 *16.5 = 66. scapi mai ieftin si mai bun ;)

      (Citează)

  2. in Craiova o pizza buna, adusa acasa, costa in jur de 12 ron. E si pe la noi o oferta asemanatoare la pizza Charlie, la o pizza primesti gratis o doza de COLA la 0.25 :) .

      (Citează)

  3. mi se pare mie sau nu te mai link`eaza blogger decat daca ai cont la ei?

    eu pana acum completatm user/page, acu nu vrea decat cu contul meu de gmail, porecla, sau anonim…

      (Citează)

  4. Trenta nu mai e ce-a fost. E cam goala pizza acum, nu mai merita. La Jerry dau mai mult, dar imi aleg eu topingurile, blatul e mai bun, si vine plina ochi de toppinguri.

    E posibil sa fi schimbat Blogger ceva pe la afisare, probabil tot ca la faza cu scaderea page rank-ului obtinut artificial. Oricum pune linkurile cu nofollow.

      (Citează)

  5. si chiar nu te mai gandesti sa te apuci de luna vegetariana?

      (Citează)

  6. Nu`l mai incurajatzi cu luna vegetariana ca`l omorati :)

      (Citează)

  7. Unde mai mananc eu :

    http://www.pizza2go.ro – de la ei mananc mai mult produsele de tip GRILL insa si pizza este buna . La o comanda de 60 de Lei primesti o sicla de suc la alegere.

    http://www.bella-italia.ro/index.php?lid=1&catid=28
    Au o oferta buna insa s-au cam prostit la pizza in sensul ca o fac mai mica :P , insa la 3 pizze mici iti dau o sticla de bere sau suc .

    De evitat este : Mike’s pizza , am facut comanda de vre-o 3 ori si de fiecare data am regretat.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus