un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cele mai cautate pe Yahoo

4 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Cele mai multe căutări în 2007 pe Yahoo au fost făcute după:

 1. Britney Spears
 2. WWE
 3. Paris Hilton
 4. Naruto
 5. Beyonce
 6. Lindsay Lohan
 7. Rune Scape
 8. Fantasy Football
 9. Fergie
 10. Jessica Alba

O listă pe mai multe categorii pe TechCrunch.

  4 comentarii

 1. naruto wtf=)) ati dat in manga … lindsay lohan sa vedem ce a mai pus sub nas si boobs are de aratat. interesant cat de sus e WWE

    (Citează)

 2. scuze ca nu are legatura commentul dar ai abandonat proiectul de la slujba.blogspot.com?

    (Citează)

 3. N-am abandonat, dar nu am mai avut timp de postat ce am primit si nici nu mai am eu ce scrie atat de mult. In cateva zile apare un nou post.

    (Citează)

 4. WWE mereu au fost destul de sus in Top 10 cautari pe yahoo. Daca nu ma insel, in perioada WrestleMania 23 si a exploziei masinii lui McMahon a fost chiar pe locul 1. Pe mine in schimb ma mira ca Britney Spears inca se mai tine…

  (@offtopic: Radule, unde a disparut optiunea de “other” de la publicarea comentariilor?)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus