un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Winamp 5.5

10 Oct 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Am instalat nou apărutul Winamp 5.5, care se laudă cu o interfaţă complet redesenată. Şi chiar o are. Seamănă foarte mult cu iTunes, şi eu urăsc acel program. Ditamai Media Library, vizualizări, album art, browsing, etc. Nu-mi trebuie nimic din astea, vreau de la Winamp doar să cânte, să încarce playlist-ul meu şi să aibă un Search. De ce tot încearcă să bage din ce în ce mai multe, nu ştiu (iar la instalare am ales doar chestiile de bază).

Noul skin este plăcut, negru, s-ar asorta bine cu Vista. Din păcate acum fereastra se întinde pe orizontală, nu pe verticală, iar cu Media Library închis playlistul este de aceeaşi înălţime ca şi fereastra principală, adică încap vreo 5 cântece pe ecran şi faci scroll la greu prin el pt restul. Mai are în plus nişte Notifications deasupra tray-ului, când trece la un cântec nou, ceva în genul Outlook-ului când primeşti un mail nou.

Winamp 2.95 sau 5.2 (dacă vreţi şi funcţia de Queue în search) erau mai bune pt ce vreau eu.

  5 comentarii

 1. Incearca foobar2000 daca vrei ceva simplu si eficient.

    (Citează)

 2. media player 11 fucks them all cu niste boxe foarte capabile

    (Citează)

 3. Playlistul se poate mari…e un buton cu 2 sageti pe el care face lista cat media library..
  Si…da Media player e foarte tare.

    (Citează)

 4. Am vazut ca se poate mari, dar doar daca ai Media Library deschis, iar eu il tin inchis (nici macar nu am nimic indexat in el)

    (Citează)

 5. Subscriu la primul anonim, daca vrei doar sa asculti muzica, foobar, eventual cu optiunea de a sari peste mixerul din windows.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus