un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Salvati natura

10 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

O colecţie foarte mişto de postere ce încurajează salvarea naturii. Unele sunt în română şi îmi aduc aminte că orice salariat îşi poate redirecţiona 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-profit sau ceva aşa. Poţi de exemplu să optezi că aceşti bani să se ducă la un centru de protecţie a animalelor, a copiilor, bătrânilor sau a naturii. Trebuie sa cercetez şi eu problema, decât să se ducă banii la stat şi să-i irosească pe borduri şi alte prostii inutile.

  1 comentariu

 1. posterele sunt misto, dar nu cred ca este eficient sa ajuti natura astfel. renuntati la masini, nu aruncati gunoaile in mediu, plantati copaci etc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus