un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pe bulevardul Basarabia

25 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Pe acest bulevard destul de circulat şina de tramvai este mărginită de vreo 3-4 rânduri de piatră cubică. Doar că de la o vreme aceste pietre tot sar de la locul lor şi ajung pe benzile maşinilor, unde dacă dai cu roata într-un cataroi din ăla deja te apuci să cauţi un service. În fiecare zi văd câte două-trei pietre sărite de lângă şină şi ajunse pe asfalt. Iar azi se desprinsese chiar o bucată din şina de tramvai, de cam un metru, şi stătea ridicată şi răsucită în aer, probabil că dacă nu o ocoleai îţi lăsa o zgârietură pe maşină sau tăia un cauciuc.

Bordurile de la trotuare, în schimb, arată impecabil acum că sunt noi.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus