un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noul cod rutier, aceleasi vechi probleme

4 Oct 2007  ·

AUTO  ·

1 comentariu

A trecut aproape un an parcă de când s-a introdus acest nou cod rutier. Ne-au speriat ştirile, că se vor pedepsi aspru nereguli în trafic precum depăşirea coloanei oprite la semafor, blocarea intersecţiei şi alte probleme care afectează bunul mers.

Aiurea! În fiecare zi e din ce în ce mai rău. Parcă nu mai are deloc lumea frică. Toţi se bagă pe linia de tramvai, toţi depăşesc pe contrasens, toţi trec pe roşu, blochează intersecţia, nu dau prioritate, opresc unde le vine cheful. Iar poliţia nu prea mai face nimic, de mult n-am mai văzut echipaje prin intersecţii (în schimb noaptea stau toţi cu radarul după colţ). Ţara (sau poate doar oraşul) nimănui.

  1 comentariu

 1. o da:)) noul cod rutier my ass:)) ii doare capul si pe astia. cum se schimba si in invatamant minstri daca nu anul semestrial. hai sa ne speriem. ce cod rutier…. semnalizarile nu prea exista, pe rosu se trece la liber, si tot aia e. daca n-ai tupeu stai ca prostu in intersectie si iei amenda ca ai blocat intersectia. cam asa e treaba

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus