un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

RDS creste viteza "in Internet"

18 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

11 comentarii

Dacă nu mă înşel, fiecare abonament RDS prin Fiberlink a primit un megabit pe secundă în plus la viteză în Internet (însemnând extern şi cei cu care nu au peering în România). Eu la abonamentul de mijloc parcă aveam 2 Mb/s, acum scrie că am 3 Mb/s. Şi am văzut şi un comunicat de presă/reclamă în care se mai amintesc şi nişte site-uri cu acces instant, dar fără a preciza dacă au o viteză mai mare pt aceste site-uri în special, sau conexiunea este în general suficient de rapidă încât să nu dureze încărcarea mult timp.

    11 comentarii

  1. eu tot 4mpbs aveam :)

      (Citează)

  2. au marit viteza cu un mega. UPC-ul ridica stafeta la 20 de mega si ei arunca in joc un amarat de mega. bravo!

      (Citează)

  3. Vorbim de viteza pe extern. In Romania RDS ofera 50 de mega la jumatate din pretul abonamentului UPC, atat download si upload (la UPC upload e de 2 mega). Si prin mega vorbim de megabiti.

      (Citează)

  4. tocmai. din cate stiam eu, cei 50 de mega sunt valabili doar pt reteaua lor, deci intern use. UPC-ul promite pana la 20 de mega pt external use. ma insel?

      (Citează)

  5. Ma indoiesc ca poate promite 20 Mbps extern pt abonamentele de larg consum. Teoretic pot sa promita si 1 Gbps, dar banda nefiind garantata, poti sa prinzi 128 kbps si nu ai cum sa le faci scandal.

    Aia 50 de la RDS sunt in reteaua lor si cu cei care au peering cu RDS. Eu de pe trackere trag mereu cu 6 MB/s, ma indoiesc ca toate sursele sunt pe RDS. Si zice ceva aici si de niste site-uri straine http://www.rdslink.ro/stiri/stire.php?newsid=189

      (Citează)

  6. intr-un final, oferta spune clar..pana la 20 de mega si daca coboara la 15, 16 mega tot e bine. vor aparea si limitarile si sa vezi atunci. la rds ce sa mai limiteze ca si-asa oferta e ‘limitata’. o sa intru pe link sa vad care-i treaba. momentan sunt pe zapp si efectiv ma innebuneste!!! tre sa imi gasesc altceva

      (Citează)

  7. da ma au marit aia de la rds si se misca bine dar stai lin ca la upc nu merge cu 128kbps, am vazut eu cum se misca abonamentul ala de 10mbps si nu-i rau deloc, bine ca n-am stat decat vreo cateva ore la persoana respectiva dar conteaza si prima impresie.

      (Citează)

  8. nu mai retin care are fibra optica, rds-ul sau clicknet-ul? parca era clicknet. are cineva ca sa imi spuna cum merge?

      (Citează)

  9. bai damian, fibra are rds, click-ul nu are asa ceva. dar daca te gandesti la clicknet lasa-l in durerea sufletului meu ca e penal. “Zbarnaie” modemul ala ca un apucat, si mai ramai si fara net cand e lumea mai draga, in fine poate am fost eu ghinionist. Alege intre upc si rds, oferta e cea mai buna. Vad ca stii deja.

      (Citează)

  10. momentan, astept niste speedetesturi sa vad care-i treaba de fapt cu ofertele astea. poate voi reveni cu caetva linkuri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus