un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone in Romania prin Orange?

17 Sep 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

De la cineva care lucrează la Orange am auzit ieri un zvon, cum că iPhone-ul va fi disponibil în România prin Orange, nu prin Vodafone, aşa cum se spunea. Nu m-ar mira, având în vedere că în Franţa Orange a preluat distribuţia telefonului de la Apple, iar în Marea Britanie operatorul ales a fost O2 (care se pare că vor da către Apple 40% din veniturile – nu din profiturile – obţinute de la clienţii cu iPhone).

  4 comentarii

 1. yeh, clar, inca un motiv sa nu-mi placa orange. se potrivesc. sa vina iphone prin orange ;)
  trendysexycrappycool.

    (Citează)

 2. is curios daca si la noi v`or fi cozile alea ca si in USA pt un iPhone =))

    (Citează)

 3. Poate doar daca se va auzi ca e trandy sa stai la coada. Sau, daca ma gandesc bine, cred ca sunt destui cretini care ar cheltui 500 de dolari pe un telefon “cool”, dar mult mai prost fata de ce ofera concurenta la acelasi pret.

    (Citează)

 4. va fi, vor fi. nu v-a fi, nici v-or fi, nici v-or fi, nici va fii, nici v-a fii etc.
  vudu treci inapoi la scoala

  edi

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus