un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Poze cu kebabi

5 Sep 2007  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

De fapt cu sandvişuri normale, dar cineva are mult prea mult timp liber la dispoziţie de a reuşit să facă din astea. Întreaga galerie pe Jibjab.

  3 comentarii

 1. tenkx mate .. ce zici nu bagi o categorie – “Un kebab pe saptamana” .
  :>

    (Citează)

 2. good job habibi. gg enveradu

    (Citează)

 3. gege nice kebabs i have a questin mate can u make a site for hamburgers plix u can keep your kebabs but don`t forget about hamburgers they are the future

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus