un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

The Bourne Ultimatum

16 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Al treilea film cu Matt Damon în rolul super-agentului amnezic Bourne este considerat filmul acestei veri, ÅŸi are încasări pe măsură. Are ÅŸi de toate în el: bătăi, împuÅŸcături, urmăriri ÅŸi multă acÅ£iune de genul “bah da’ ÅŸmecher mai e ÅŸi ăsta!”. Merită văzut.

Amuzante mi s-au părut alte elemente, dar asta o zic doar aÅŸa, la miÅŸto, pt că nu strică deloc filmul: foarte puÅ£ine dialoguri, Bourne în general tace ÅŸi bate oameni în căutarea lui pentru aflarea adevărului. Julia Stiles, care are un mic rol în film, arată ca naiba în mod natural, iar pe la jumătatea acÅ£iunii se tunde ÅŸi se vopseÅŸte la păr, ÅŸi arată ÅŸi mai rău. Filmul este filmat după metoda “cu camera în mâna” ÅŸi foarte de aproape, unghiul schimbându-se des, aÅŸa că poate fi un pic haotic în fazele de luptă. Sper totuÅŸi să nu continue seria cu Bourne la nesfârÅŸit, nu de alta dar în fiecare film intriga a fost aceeaÅŸi, Bourne îşi urmăreÅŸte niÅŸte vechi ÅŸefi din CIA care îl vor mort, ÅŸi evident că el câştigă mereu.

Imagine: Yahoo! Movies

    5 comentarii

  1. Pacat de acest film, vrea sa devina un rambo14, cum e la moda dintotdeauna cu toate filmele HOLLYwood. Trilogiile ar trebui sa redea o poveste, nu acelasi lucru de 3 ori, aceasi actiune acelasi actor si inevitabil sfarsitul, tot la fel. Oricum deabia astept sa-l vad, chiar daca e previzibil (deh, lipsa alternative)

      (Citează)

  2. Politia marocana din Tanger avea masini Logan, ca la noi… asta a fost cel mai tare. Evident ca nu l-au putut prinde pe Bourne.

      (Citează)

  3. Filmul e foarte bun pentru un film de actiune. Matt Damon joaca bine. Cat despre inca un film, este posibil sa vedem si un al patrulea episod, deoarece mai exista inca o carte in serie numita: The Bourne Betrayal. Daca primele 3 au fost ecranizate probabil ca va fi si acesta, macar sa incheie seria.

      (Citează)

  4. ai vazut ca e si un Logan in film? in scena cu urmarirea in Tanger, cam la o ora in film

      (Citează)

  5. Da, era scris doua comentarii mai sus :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus