un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone-ul deblocat complet

24 Aug 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Cei de pe Engadget spun că au văzut cu ochii lor cum se deblochează un iPhone pt a funcţiona pe orice reţea, nu doar pe AT&T. Şi de această dată merge complet, cu apeluri, SMS, navigare pe internet şi tot ce mai ştie telefonul. Link.

Am văzut ştiri că Vodafone e în negocieri pt a aduce iPhone-ul şi în România. Momentan Apple a decis cine vor fi furnizorii produselor lor în UK, Franţa şi Germania, unde telefonul va fi disponibil prin decembrie, aşa că piaţa românească mai are de aşteptat până la ceva oficial. Însă ce rost are? Peste tot văd review-uri şi păreri cum că acest telefon este marfă şi distractiv doar la suprafaţă, apoi interfaţa greoaie şi lipsa unor caracteristici cu care ne-am obişnuit în orice jaf de telefon (de exemplu, captură video, transfer de fişiere, ringtone-uri mp3, etc) se fac tot mai simţite. La 13 milioane poţi lua un PDA cu telefon şi camera. Are şi GPS performant pe care poţi instala iGO cu harta României, are Windows Mobile, Office, Adobe, browser IE sau Firefox, toate comunicaţiile posibile, jocuri, etc.

    1 comentariu

  1. poate inregistrare video, nu captura video

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus