un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Noile iPod-uri pe 5 septembrie

25 Aug 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Apple va arătă câteva modele noi de iPod-uri într-o prezentare ce va fi ţinută pe 5 septembrie. Lumea se aşteaptă să vadă modele bazate pe memorie flash NAND (probabil vor renunţa la hard-diskurile Toshiba pe care le foloseau, dacă mai ţin bine minte), sistem de operare Mac OS X şi funcţii touch-screen în modelul de top, concluzionează Ars Technica. Iar iPod-ul Nano de care ziceam acum câteva zile probabil va putea rula şi filme.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus